7 Tajni Motivakcije

ден1,100

Успехот и задоволството се два различни концепти. Има многу луѓе кои се успешни и богати, но не и задоволни. Како и оние кои се задоволни од она што го имаат, но не се успешни и богати или без финансиски проблеми. За задоволство од животот, треба да совладаме неколку области (здравје, емоции, пари, кариера, итн.).

Нема на залиха

Категорија