БАРАЊЕ

За поврат на средства

Она што треба да го знаете пред да поднесете барање е следното:

Доколку сакате да поднесете барање за враќање на производ/услуга кој ви е веќе доставен пред да го поднесете ова барање осигурајте се дека производот не е користен, отворен или оштетен. При случај на поднесување на барањето за враќање на производ кој ви е веќе доставен вие се согласувате да ги сносите трошоците за испорака на производот до потребната локација на продавачот или сами да го доставите производот до адресата на продавачот. Рефундации на средства за вратени производи се вршат по приемот на вратениот производ на потребната назначена локација.

Повратените средства ќе ви бидат на располагање во рок од 3 до 7 работни дена (зависно од банката) по потврдената рефундација за која ќе бидете известени по емаил.

Име  
Презиме  
Е-пошта  
Телефон  
Корисничко име  
Број на нарачка  
Назив на производ/услуга  
Дали производот/услугата се користени и до кој степен  

Причина поради која барате поврат на средства: