Da li su finansije zaista takav Bauk?!

ден880

Револуционерен прирачник изработен од Хелена и Смиљан на основа на двасетгодишното драгоцено искуство и здобиените знаења од областа на претприемништвото и водењето на фамилијарните финансии. Неговата намена е да ги научи индивидуите и семејствата како добро и ефективно да располагаат со парите и како да постигнат финансиска независност.

 

ПОДАРОК : ТЕМЕЛ НА ФИНАНСИСКА НЕЗАВИСНОСТ со секоја нарачка

Категорија