Скрипта Уметност на регрутирањето – моќни реченици

ден690

Оваа скрипта ќе ви помогне во регрутирањето – ќе ви открие како веднаш да се поврзете со потенцијалниот регрут, да ги научите „покренувачите на разговорот“ за да започнете плоден, разговор; ќе ви ги разоткрие ефектните воведни и завршни реченици; ќе ве научи на формулата две реченичи – што значи ова е четиво кое ќе ви биде од непроценлива помош во ширењето на вашиот бизнис!

Јазик: Македонски

 

Категорија