Пакет Книги

ден4,890

Се запрашувате ли како е да имате се, се што отсекогаш сте посакувале, и Мотивација и Акција и Финансиска независност и забава?

Го креиравме овој пакет од книги кои ќе ви помогнат да ги подобрите различните области од вашиот живот, започнувајки од Финансиската независност, мотивација за превземање на акција, воспитувањето и насочувањето на вашите деца, уверувањата кои ве ограничуваат и кои можете да ги промените за да го живеете Вашиот живот од соништата.

 

Категорија