ДАЛИ ФИНАНСИИТЕ СЕ НАВИСТИНА (ТАКВО) СТРАШИЛО ?!

ден600

Парите не се сѐ и не е сѐ во парите, но без нив не можеме да функционираме. Не можеме да го подобриме својот и животот на своето семејство, не можеме да им помогнеме на другите. Додека
немаштијата го понижува човекот, го парализира и му го одзема достоинството, парите се средство со кое можеме да направиме многу добри работи за себе, за своите блиски, за нашата планета. Тие се една од најважните работи во животот, иако за многумина сѐ уште будат непријатни чувства, страв, отпор. Што нѐ спречува да заработуваме пари? И зошто некогаш ги трошиме толку неразумно?

Категорија