Најголема распродажба за 2021 година

 

За сите вас кои сакате професионално, лично и финансиски да напредувате, да постанете навистина среќни, и да живеете бестрашен живот, подготвивме избор на книги кои ќе ви помогнат да ги остварите своите цели.
На располагање се книги за возрасни, тинејџери и за најмладите.
Веруваме дека на сите вам ќе ви помогнат за подобра самодоверба, непроценливо знаење и неверојатен напредок.

Дозволете си ги себе си или подарете ги на своите најблиски.
Книгата е подарок кој може некому да му го промени животот.

Акцијата трае од 24.11. и најдоцна до 29.11

Количините се ограничени

7 тајни на МотивАкција

Смиљан Мори

Сигурно досега некогаш сте се запрашале, зошто некои луѓе се секогаш мотивирани и секогаш доживуваат успеси. Во бестселерот 7 тајни на МотивАкцијата, ви ги откриваме нивните тајни и детални техники, со помош на кои секое утро ќе се будите мотивирани и спремни за нови предизвици. Ќе сфатите дека ќе можете да постигнете се што сакате!

Време е да го исклучите автопилотот и да постанете активен креатор на својот живот. Оваа книга ќе ви го покаже патот до поздрав и посреќен живот. Чекор по чекор ќе ја подобрите својата финансиска состојба, работата, како и личниот живот. Земете ја судбината во свои раце, и живејте го животот без сожалување.

КУПИ СЕГА

МотивАкција без граница

Смиљан Мори

МотивАкција без граница е меѓународен бестселер кој е преведен на неколку јазици. Содржи докажани и ефикасни стратегии за непоколеблива мотивација, насоченост кон цели, одлучност и самодоверба. Некои читатели ја нарекоа и “Прирачник за остварување на цели“, затоа што им помогна во препознавањето на своите таленти, дефинирање и остварување на целите.

Помеѓу останатот, во книгата ќе дознаете зошто се наоѓате во меурот на удобнос и како да го напуштите засекогаш. Ќе се ослободите од лошите навики, ќе научите како да ги препознаете добрите прилики и ќе започнете да донесувате добри одлуки. Ќе се ослободите од старите изговори и стравови, ќе ги подобрите осносите и ќе започнете да живеете онака како што вие вистински посакувате.

КУПИ СЕГА

 

Дали се финансиите навистина таков баук?!

Смиљан Мори
Хелена Кодрич Мори

Дали парите често ви влијаат на лошото расположение? На крајот на месецот секогаш сте на нула или во минус? Често се расправате околу парите? Живеете ли без финансиски грижи? Тогаш дојде време да се препуштите на револуционерниот бестселер, кој им помогна во подобрувањето на финансиската ситуација на илјадници луѓе. Ќе ви помогне и вам да постигнете финансиска писменост и ќе ве научи добро да управувате со парите.

Книгата содржи продлабочено знаење за личните финансии но е напишана на многу едноставен и симпатичен начин. Во неа Смиљан и Хелена ќе ви откријат како ефикасно да управувате со парите и да го изградите патот до финансиската независност. Книгата е богата со вежби, обрасци и пресметки со кои во целост ќе ги средите своите фамилијарни и лични пресметки.

КУПИ СЕГА

E-прирачник за поставување цели за деца

Смиљан Мори

Сите родители сакаме нашите деца да бидат среќни, успешни и задоволни со себе. Ваќно е децата да имаар вистинско, разиграно и среќно детство, односно да ги одгледаме во личност со самодоверба, која ги остварува своите цели. Целта на овој е-прирачник е да ги научите децата да поставуаат цели, да направат план и да истраат.

Децата на забавен начин ќе научат како да ги дефинираат целите, да постават приоритети и да направат акциски план. Ќе научат што навистина се желбите и што им е потребно за да ги остварат. Ќе научат да визуелизираат и да се соочат со препреките. Е-прирачникот е одличен подарок кој на детето ќе му помогне да оствари светла, среќна и иднина полна со самодоверба.

КУПИ СЕГА

Вие сте вашите уверувања

Смиљан Мори

Вие сте вашите уверувања е најголемиот бестселер на Смиљан кој е печатен во неколку изданија. Книгата е многу популарна, затоа што открива како да се ослободите од ограничувачките уверувања кои се главна причина што не можеме да живееме живот каков што заслужуваме. Ќе ви помогне да тргнете на патот на среќата и во остварувањата на целите.

Книгата е основана на темел на 20-годишното истражување на неуронауката и позитивната психологија. Ја препорачуваат многу експерти, затоа што следејки ги советите во неа, ќе осигурате успешен, среќен и убав живот. Вие сте вашите уверувања е отскочната даска која му е потребна на скоро секој од нас.

КУПИ СЕГА

Фирма Кидс

Друштвена игра

Друштвената игра Фирма Кидс е забавна игра со која целото семејство ќе учи претприемачки вештини. Со забава и многу смеа, ќе се здобиете со непроценливо знаење за претприемаштвото, ќе научите важни термини и ќе научите зошто ни се случуваат различни финансиски ситуации. Децата ќе се здобијат со знаење кое во училиштата, за жал, не ги учат.

Фирма Кидс е наменете за сите кои на своите деца им го посакуваат само најдоброто. Претприемништвото и финансиите се многу важни теми, и ако детето уште од мало и на забавен начин го запознаеме со нив, тоа е една од најдобрите работи кои можеме да им ги пружиме во животот. Задоволни ќе го гледате своето дете како управува со своите први замислени бизниси и ќе бидете среќни кога ќе каже: „Сега конечно разбирам! Многу е едноставно.“

КУПИ СЕГА

МотивАкција за млади

Смиљан Мори
Матеја Зорко

Сакате ли да остварите добри односи со своите деца? Подобро да ги разбирате своите тинејџери, да им помогнете да имате повеќе доверба во ни? Книгата Мотивакција за млади е прирачник за родители идеца, која вклучува драгоцени совети проткаени во прекрасна тинејџерска приказна, со која ќе можете да се поистоветите. Ви носи меѓусебно разбирање и живот без лутење и невољи.

Книгата ќе ви помогне вашата комуникација да постане едноставна, средечна и полна со љубов. Тинејџерите ќе ви веруваат и благодарејќи на вашата поддршка ќе постанат самоуверени и насочени кон целите. Ќе научат што да направат како не би паднале под негативното влијание на околината. На основа на оваа книга е снимен и долгометражен филм Улога за Ема.

КУПИ СЕГА

Мини Мотиватор

Смиљан Мори

Сакате ли да се разбудите со позитивни мисли? Брошурата Мини мотиватор е напишана за сите кои се согласуваат со изреката дека по утрото денот се познава. Содржи инспиративни и мотивациски цитати и текстови кои веднаш наутро ќе ви дадат мотивација за целиот ден. По само 2 минути читање, со драго срце ќе се фрлите на работа и ќе размислувате дека сте и дораснати на секоја препрека.

Мини Мотиваторор е исто така и прекрасен подарок за вашите најмили, бизнис партнери, пријатели. Секогаш имајте ја оваа брошура со себе и читајте ја кога имате лош момент или ви е потребна нова перспектива. Ќе ве потсети дека можете со позитивен став, оптимистичен поглед на светот и работа, да постигнете баш се.

КУПИ СЕГА